AJANKOHTAISTA

14.12.2020

DAND

BOOSTBIKE & DAND SUUNNITTELUTOIMISTO OSALLISTUIVAT SYKSYLLÄ 2020 TAMPEREEN KAUPUNKIPYÖRÄKILPAILUTUKSEEN

DAND suunnittelutoimisto suunnitteli Boostbike pyörien latausaseman.

Suunnittelussa huomioitiin luonnonläheinen lähestyminen – materiaalina käytettiin puuta ja rakenteessa haluttiin pysyä minimalistisessa muodossa. LED näyttöihin oli suunniteltu digitaalinen Tampereen kaupungin kartta, jonka tarkoituksena oli kehittää kaupungin Smart City ohjelmaa.

20.5.2020

Boostbike 3.0 Prototyyppi

KOTIMAINEN PYÖRÄUUTUUS UUDISTAA AKKURATKAISUT – LATAA VAIKKA AURINKOPANEELILLA

Pälkäneläinen Boostbike on tehnyt sähköavusteisia polkupyöriä jo kymmenen vuoden ajan. Nyt pyörä uudistuu täysin runkoa myöten. Merkittävin uutuus on L7 Driven suunnittelema kontrolleri, joka yksinkertaistaa akuston rakennetta. Pyörän rungossa vaihtuu myös materiaali ja valmistusmenetelmä. Hitsatun alumiinin sijaan uusi runko tehdään ruiskupuristamalla muovista.

20.5.2020

Boostbike 3.0 Prototyyppi

PÄÄKIRJOITUS: SÄHKÖPYÖRÄSTÄ SUOMEN SEURAAVA MENESTYSTUOTE?

Boostbike kehittää ennakkoluulottomasti uutta sähköpolkupyörää. Siinä yhdistyvät kotimaassa kehitetty voimalinja ja suursarjatuotantoon sopiva muovirunko.

Uudessa Boostbiken mallissa tulee olemaan kaksi käänteen tekevää uutuutta, voimalinjaratkaisu ja suursarjatuotantoon sopiva ruiskupuristettu runko. Akkupaketti ei tarvitse latauksen hallintajärjestelmää, mikä tekee siitä vikasietoisemman
ja edullisemman valmistaa.

12.3.2020

Boostbike City 2.0

SÄHKÖPYÖRÄT TOIVAT LISÄAIKAA ASIAKASTYÖHÖN TAMPEREEN KOTIHOIDOSSA

Boostbiken yksi tyytyväisistä B2B-asiakkaista on Tampereen kaupunki. Kesästä 2019 lähtien kaupunginkäytössä on ollut kolmekymmentä sähköpolkupyörää. “Pyöriin on oltu todella tyytyväisiä”, kertoo Tampereen kaupungin kehittämispäällikkö Virva Palomäki.